Over mij

Mijn naam is Ilse Hanssen, medisch pedicure. Als professionele voetverzorger ben ik aangesloten bij branche organisatie PROVOET. Na de basisopleiding tot pedicure ben ik nog verder gegaan met de opleiding tot medisch pedicure, waar ik in januari 2013 voor geslaagd ben. Ook heb ik een verpleegkundige achtergrond, die mij vaak van pas komt bij het werk van medisch pedicure.

Een medisch pedicure is speciaal opgeleid voor de diabetische- en reumatologische voetverzorging, het maken van ortheses (siliconen teenstukjes), het plaatsen van een nagelbeugel bij een ingroeiende nagel en het repareren/verlengen van een nagel dmv geltechniek. Regelmatig volg ik cursussen om mijn kennis up-to-date te houden.

Mijn praktijk is gelegen naast mijn huis en heeft een eigen ingang. De praktijk is gelegen op de begane grond en is goed toegankelijk voor rolstoelen. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Natuurlijk kunt u bij mij ook terecht voor de beste producten om uw voeten te verzorgen. Ik werk met de voetverzorgingsproducten van Courtin. Deze zijn gebaseerd op tea tree olie. De tea-tree producten zijn erg succesvol in het behandelen van verschillende voetproblemen vanwege de antiseptische werking. 

Wil je iemand een origineel cadeau geven? Denk dan eens aan een cadeaubon van de pedicure! Bij mij zijn cadeaubonnen te verkrijgen voor ieder gewenst bedrag.