Courtin voetverzorgingsprodukten

De Courtin voetverzorgingsprodukten zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Door de intensieve werking zijn de Courtin produkten met name geschikt voor tal van voetproblemen zoals zweetvoeten, schimmelinfecties op huid en nagels, wintervoeten, eczeem, droge en ruwe voeten, kloven etc.  U heeft voor de behandeling van deze en andere kwalen niet langer voor elk probleem een apart produkt nodig. De Courtin produkten pakken alle problemen resoluut en adequaat aan. De volgende Courtin produkten zijn in mijn praktijk verkrijgbaar:

Courtin 100% pure Tea Tree olie     30 ml €25,90

Een sterk antiseptische olie op zuiver natuurlijke basis zonder toevoegingen. Zéér veelzijdig in gebruik en heeft een desinfecterende, celvernieuwende, pijnstillende en verzachtende werking.

Courtin hand & voetcrème     100 ml €15,-

Deze hand & voetcrème heeft een reinigende en ontstekingswerende werking. Naast de zuiverende en verzachtende resultaten voorkomt het ook nare geurtjes. Na reiniging op de droge voeten aanbrengen en inmasseren.

Courtin kloven crème     100 ml €20,50

De perfecte verzorgingscrème voor voeten met sterk vereelte zolen die bij uitdroging tot scheurtjes en kloven kunnen leiden. Bij regelmatig gebruik verzacht de kovencrème het eelt. Werkt preventief tegen kloven en bevordert het herstel. Ook zeer geschikt voor ruwe huid boven op de voeten. Na reiniging op de droge voeten aanbrengen en in de huid masseren.

Courtin ijsgel    200 ml €21,-

Voor het verfrissen van vermoeide, sterk belaste en branderige voeten en benen. De ijsgel wordt direct opgenomen door de huid en laat geen vetfilm achter. Voorkomt nare geurtjes en stimuleert de oppervlakte-circulatie. Zachtjes inmasseren, vooral op de gezwollen delen. Werk van de voetzool naar de dij toe.

Courtin voet deo spray     100 ml €15,-

Verfrist en deodoriseert de voeten langdurig. Eventuele nare geurtjes worden geneutraliseerd. Spray de voetdeodorant op en onder de voeten en wrijf deze in, vooral ook tussen de tenen.

Courtin nagelolie     30 ml €21,50

Bevat zéér werkzame stoffen, welke preventief werken om gespleten nagels te voorkomen. Beschermt doeltreffend tegen schimmels en geven de nagels hun natuurlijke glans weer terug. Eenmaal per dag aanbrengen en enige minuten inmasseren tot de olie door de nagel is opgenomen.

Courtin wasgel  250 ml €13,50

Een wasgel met diepreinigende desinfecterende en infectiewerende werking. Maakt de huid zacht en soepel. De wasgel royaal aanbrengen en verdelen met een beetje water. Rijkelijk naspoelen met water.

Courtin rub-off peeling     50 ml €17,50

Deze peeling verwijdert snel dode huidcellen en oppervlakkige onzuiverheden. Stimuleert de celvernieuwing en maakt de huid weer glad en zacht. De peeling aanbrengen op een goed gereinigde huid en met ronddraaiende bewegingen inmasseren, totdat de peeling zich laat afrubben. Afspoelen met lauw/warm water.