Over mij

Mijn naam is Ilse Hanssen, medisch pedicure. Als professioneel voetverzorger ben ik aangesloten bij branche organisatie PROVOET. Na de basisopleiding tot pedicure ben ik nog verder gegaan met de opleiding tot medisch pedicure, waar ik in januari 2013 voor geslaagd ben. Ook heb ik een verpleegkundige achtergrond, die mij bij het werk van medisch pedicure vaak van pas komt.

Medisch pedicure houdt in dat je naast het geven van een standaard voetbehandeling ook opgeleid bent voor diabetische- en reumatische voetverzorging, het maken van ortheses (siliconen teenstukjes), het plaatsen van een nagelbeugel bij een ingroeiende nagel en het repareren/verlengen van een nagel d.m.v geltechniek. Regelmatig volg ik cursussen om mijn kennis up to date te houden.

Mijn praktijk is gelegen naast mijn huis en heeft een aparte ingang. De praktijk is gelegen op de begane grond en is goed toegankelijk voor rolstoelen. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Natuurlijk kunt u bij mij ook terecht voor de beste produkten om uw voeten te verzorgen. Ik werk met de voetverzorgingsprodukten van Courtin. Deze zijn op basis van tea-tree olie. De tea-tree produkten zijn erg succesvol in het behandelen van verschillende voetproblemen vanwege de antiseptische werking. Voor meer informatie hierover, klik op “Courtin voetverzorgingsprodukten”.

Wilt u eens wat origineels aan iemand cadeau geven? Denk dan eens aan een cadeaubon van de pedicure! Bij mij zijn cadeaubonnen te verkrijgen voor ieder gewenst bedrag.